Betting appar

bettingappBetting appar har blivit riktigt stora på de senaste åren. Alla som har en modern mobiltelefon eller en surfplatta kan vara igång med så lite som någon enstaka minut. Din laptop kan du därför gärna lämna hemma och ta dig en tur ner till grillfesten på stranden denna sommar.

Det bästa av allt? Du behöver aldrig missa någon action, odds och betting i det stora hela. Roligt, eller hur? I fall du nickade ja, ska du veta att du är i riktigt god sällskap. Här i Sverige har betting appar blivit en fin trend som vi tror kommer att fortsätta hålla i sig.

Bästa spelbolag med betting app

  1. MrGreen
  2. LeoVegas
  3. Bethard
  4. Unibet

Betting appar för dig som gillar sport

Nästan givet, eller hur? Kanske det största publiken som betting appar finner är just hos oss som gillar sport. På köpet kan vi dessutom få ett trygg och enkelt sätt att spela odds på. Det är just spelupplevelsen som vi vill åt och det ska samtidigt kännas lättanvänt.

Förr var det inte så. Det var inte länge sen då man var tvungen att surfa in din spelbolagets sajt och bli lite smått irriterad när sidan inte ville ladda. Ville den ladda snabbt (högt tveksamt), var det andra problem.

Så som att det var ej anpassat för små skärmar. Man var kanske tvungen att ta på sig glasögonen för att se, och även då kanske det “låste” sig på den ena sidan å endast den vänstra biten kunde man se. Ja, krångligt minst sagt. Men allt har ju förändrats. Idag läggs ner mycket pengar och investerar stora resurser för att betting appar ska ha allt som en vanlig sajt via laptop. Allt detta kommer säkerligen att ge oss som gillar sport mycket av det goda.

Vilka fördelar finns det?

Förutom att det är busenkelt att komma igång, krävs det inga pengar att ladda ner betting appar. Det är helt gratis för att ladda ner den till din mobil. Vilket är riktigt bra. Vidare har vi det som vi precis nämnde: betting appar är speciellt anpassade för små skärmar för din din mobil (eller mobiler om du så vill).

Alla detaljer har tänkts igenom, från grafiken till att funktioner ska ha stora knappar (oftast), det ska vara stilrent men även ska kännas lika säkert som att använda spelbolaget hemsida i din laptop. Ett stort plus, som vi har börjat se mer utav den senaste tiden, är att du kan även göra insättningar och uttag via visa betting appar. Super smidigt och bra.

Kom ihåg att säkerheten är det högsta prioritering hos de seriösa spelbolag och bara för att en betting app är en mjukvara du laddar ner, betyder det inte att det är sämre på något sätt. Fler fördelar finns så klart så som allt-i-ett betting appar, där du kan få det hela spelutbudet med en betting app. Sist ville vi nämna det här med att följa live action. Ja, det finns betting apar där ute som har riktigt grym live streaming. Behöver vi säga mer?

Live sports betting

Så klart vi behöver det. Detta eftersom live sport betting är väldigt roligt men även riktigt stort och populärt. Inte minst i Europa, Sverige, men även över resten av världen. När det gäller odds kommer även dessa att skilja sig från vad som erbjuds.

Det är nämligen spelbolag själva som lägger de odds du ser hos de. Så du kan enkelt jämföra odds även innan du har laddat ner betting appar.

Du kan redan idag titta runt och se vilka betting appar som verkar intressant, sedan är det bara att ladda ner en sådan (eller flera) till din mobil. Genom en enkel registrering kommer du att ha live action nära till hands (även när du står i kön på macken för att betala bensinen).

Bra att veta: Tänk dock på att inte alla betting appar har live sport betting och inte heller live streaming. Därför kan du enkelt jämför allt sådant viktigt info på förhand. Det finns riktigt bra sidor där ute som även visar skillnaden mellan diverse betting appar, så i fall du inte har mycket tid att utforska själv, kan dessa vara till stor hjälp.

Vilka appar kan du använda på din mobil?

Vilka betting appar du behöver ladda ner, beror helt på vilken mobiltelefon du har just nu. De goda nyheter är att de flesta spelbolag som faktiskt har gett ut en betting app, brukar erbjuda versioner för de flesta telefoner. Så har du exempelvis Android, då kommer du att behöva ladda ner betting appen speciellt utvecklad för Android telefoner.

Vidare, har du exempelvis iPhone eller iPad, kommer du att behöva ladda ner versionen för dessa. Det som gäller vid mobiler och surfplattor som kanske är opopulära med operativsystem av Windows eller Blackberry, kommer du istället att kunna använda dig av spelbolagets mobilversion av sajten många gånger. Fast inte alltid. Visa spelbolag har utvecklat betting appar även för dessa, så titta innan så du vet i fall du kan ladda ner deras.

Ladda ner betting appar för din mobil:

  • För alla iOS enheter, så som iPhone och iPad finns betting appar oftast att hitta via iTunes. Där kan du enkelt trycka ner på nedladdningen genom din webbläsare och sen ladda ner appen.
  • Har du däremot en Android mobiltelefon*, finns det många gånger en speciell länk på spelbolagets hemsida. Det är via denna som du tas direkt till nedladdningen. Innan var det möjligt att även hämta betting appar via Google Play, men så är inte fallet längre, då de ej tillåter appar när man spelar för pengar.

*Bra att veta: För nedladdning av betting appar via Android telefoner, behöver du tillåta nedladdning av okända källor innan du kommer att kunna jämföra nedladdningen.

Insättningar, uttag och kundtjänst

När det gäller insättningar och uttag, har du hittat bra betting appar som erbjuder betalning direkt i mobilen kommer det säkert att finnas de vanligaste betalningstjänster. Detta gäller endast om det står tydligt att de har funktioner för betalningar direkt via mobilen.

Läs gärna innan du laddar ner i fall de har det, så du inte blir besviken. Det kan nämligen vara så att de endast har funktion via mobilen för insättningar och när det gäller uttag kanske måste du ta det via din dator eller laptop.

Behöver du hjälp är det alltid bra att kunna få det direkt via betting appen. Även här gäller regeln att se hur du kan nå deras kundtjänst via din mobiltelefon. Finns det live chatt, eller måste du ringa in eller e-posta? Oavsett vilka betting appar du väljer, är det alltid bra att veta hur kundtjänsten kan kontaktas i fall man skulle behöva hjälp.

Sammanfattning

Betting appar har idag fått sig en stor publik världen över, inte minst hos oss i Europa. Det finns något riktigt charmigt att kunna spela på odds och även se live action direkt i mobilen. Allt detta utan att behöva sätta igång sin dator eller laptop.

Det finns både funktioner med pre-match, live streaming och live betting. Det enda du behöver göra är att jämföra diverse betting appar med ett kritiskt öga. Denna lilla test kommer sedan att ge dig mycket utav fin spelupplevelse. Det finns även betting appar som har funktioner för direkta insättningar och uttag vid mobilen.

Oavsett om du har iOS märket med iPhone eller iPad, eller en Android mobiltelefon finns det många betting appar att välja mellan. Att komma igång är riktigt simpelt och du endast laddar ner betting appen, loggar in och du är igång. Riktigt tryggt och smidigt, något som vi tror många sport fans kommer att gilla. Nå, kanske du med vill pröva på betting appar redan idag?