Betsson app Recension

Betsson är spelsajten som tog världen med storm när de öppnade upp för första gången under år 2002.

Med sitt breda spelutbud är det inte svårt att förstå varför och naturligtvis kan alla svenska spelare njuta av skattefria vinster.

I denna text kommer du att få lära dig mer om aktören och djupdyka med oss in i den professionella Betsson app som finns att ladda ner.

Det du behöver veta om Betsson appen

Hos Betsson är det främst spel på odds som gäller och det är just detta som har gjort appen så omtyckt. Här har man valt att erbjuda majoriteten av alla odds och sporter som du finner på den vanliga hemsidan och naturligtvis fungerar appen lika bra på iOS som på Androida telefoner och surfplattor.

För den som vill kommer du även att hitta klassiska casinospel som Blackjack eller actionfyllda spelautomater, så att du kan variera ditt spelande så mycket som möjligt.

Har du en enhet med iOS så kan du enkelt ta dig in i App store för att ladda ner den externa mjukvaran. Har du däremot en Android enhet behöver du först ta dig in på internet och ladda ner appen med hjälp av en länk.

Google Play erbjuder nämligen inga appar där man spelar för pengar, men detta hindrar inte Betsson-fantasten på något sätt.

Betsson app

Användarvänlighet och design

Något som gör Betssons app unik i sitt slag är att den faktiskt har mottagit ett flertal utmärkelser just på grund av hur användarvänlig applikationen är.

Designen på appen är mycket snygg och man har valt att behålla stora delar av layouten från den hemsida du finner i webbläsaren. För att kunna spela via appen behöver du dock se till att registrera ett konto.

Detta går inom loppet av någon sekund och sedan är du redo att välja mellan de olika spelsektionerna. Menyn hittar du högst upp till vänster och du kan snabbt komma i kontakt med aktörens kundtjänst om så önskas.

Kundtjänst och betalningsmetoder

Vill man som spelare naturligtvis känna sig trygg på den spelsajt som man använder sig av. I Betssons app kan du använda populära och trygga betalningsmetoder för alla dina insättningar och uttag, t.ex. kreditkort som VISA och MasterCard eller e-plånböcker som Skrill och Neteller.

Skulle du få problem med din betalning eller har några funderingar när du spelar på sidan kan du alltid kontakta Betssons kundsupport. Via appen har du samma möjligheter som på en dator och kan alltså använda dig av både mail, telefonnummer eller en live-chatt. Naturligtvis har Betsson en support som är öppen alla dagar i veckan och även dygnet runt.

Det betyder att du alltid kan få hjälp med ditt ärende och kan fortsätta ditt spelande så snabbt som möjligt. Svensktalande kundtjänst finns tillgängligt.

Slutsats: Betsson app

Att spela på Betssons app är både roligt och mycket enkelt. Den snygga och trevliga designen gör så att kunden lätt kan hitta till de olika sektionerna.

I appen kommer du att hitta ett varierande spelutbud, där du kan välja klassiska bordsspel, spännande spelautomater och en hel del odds.

Sammanlagt finns cirka 300 spel att njuta av, vilket gör att du som kund kommer att ha underhållning i timmar. Behöver du själv kan du vänta dig till den trevliga och kunniga supporten, där du får hjälp dygnet runt, varje dag.

Läs mer om betsson