Easter Island Slot

easter island slotHumor, påsk och glädje! Så kan sammanfattas teman för den nya slotten Easter Island från Yggdrasil. Så klart finns det mycket mera att utveckla, men i stora drag känns det en fin slot för våren och lagom efter Påsken.

Påskön står i fokus lika mycket så som två enorma stenar som gillar att prata, blåsa och kanske även busa, vem vet? Men visste du att hela Easter Island slot är baserad på en verklig ö? Ja aboslut, det finns på riktigt så vi tar en titt idag på den coola Easter Island slot för alla som gillar vår, blå himmel, verklighetsbaserade slots och även humor! Därför, häng med på en resa till Easter Island redan idag.

Easter Island baserad på verkligheten

Yggdrasil Gaming är verkligen innovativa och har redan tidigare i år kommit med en förtrollande slot där progressiva jackpotts ges i en magisk anda (Ozwins Jackpots). Men, förutom denna fina slot har de nu lanserat Easter Island slot som är också en upplevelse i sig. Helt annorlunda mot andra slots där ute, slotten är baserad på en riktigt ö från Stilla havet. Easter Island finns på riktigt och det är denna som har varit inspiration för Easter Island slotten.

Precis som den äkta Påskön från paradiset, har även slotten fått vackert blå himmel, fjärilar, enorma stenar (som dessutom talar). Vidare finns det även massor av äventyr till de som gillar annorlunda slots (annorlunda på ett bra sätt så klart!). Du kommer även förmodligen att tycka om den glada musiken och Moai-statyerna som kan vara extremt hjälpsamma genom att blåsa vinnande symboler till din ära. Ja, mycket händer i Easter Island och nu ska vi även titta på vilka funktioner som finns.

Funktioner på Påskön

Det finns fem hjul inuti Easter Island och 27 stycken vinstlinjer men även upp till hela 03 vinstlinjer. RTP ligger på 96.10 % vilket är riktigt bra och myntets värde ligger på 8 kr, men även så lite som 0.004 kr. Den lägsta insatsen kan du göra enkelt med en krona. Skulle du vilja spela större finns det möjlighet att göra en insats på högst 2000 kr. Det är 9 stycken symboler som kan ge dig vinst, i fall 3 eller fler skulle hamna på en vinstlinje. Re-spins är en av de som är bra att känna till så därför ska vi gå igenom dessa nu och hur de fungerar.

Re-spins i Easter Island – Det är när du får en snurr som är vinnande som du kan få re-spins. Olika kombinationer i din vinst kommer också att ge dig olika antal re-spins. Som ett exempel, i fall du vinner med 3 liknande symboler får du re-spins med alla fem hjul, 3 rader och även 27 vinstlinjer. De andra två alternativ är med 4 eller 5 liknande symboler. Får du 5, är det det högsta re-spins läge med 7 rader och hela 103 vinstlinjer.

Andra funktioner i Easter Island slot:

Stora vinster kan vara dina i fall du har tur att få en röd örn, som ger mycket. Finns över 40 tusen mynt du kan få. Utöver örnen, finns det wilds som expanderar och där du kan få fina vinster med.

Slutord

Easter Island är en rolig och äventyrligt underhållande slot från Yggdrasil Gaming. Finns mycket att hämta i form av snurr som är vinnande, med bland anat expanderande rader, sticky wilds och massor av re-spins. Har du riktigt bra tur, se upp för en röd örn. När han dyker upp–ler lyckan mot dig; du kan nämligen kamma hem runt 47.000 mynt som mest!

Förutom att teman är klockren och lika humoristisk med talandes (och lika blåsandes!) jättestenar, har denna slot fått både grafik och teman runt den riktiga Easter Island i Stilla havet. Vi tror att Easter Island slot kommer att bli en riktigt favorit hos många utav oss.